Aktuell informationVi önskar alla våra medlemmar en fin sommar!

Information om tvättstugan fungerar hittar ni dels på www.bokatvattid.se alternativt dokumentet här på hemsidan.

Vi kommer under kommande år att prospektera för solceller, mer information om detta kommer.

Vi ber våra boenden vara uppmärksamma på ett par saker:

Låt oss hjälpas åt att hålla våra hus och vår uteplats samt gård ren och fin.

Med anledning av stökig grillplats ber vi dig ta med din grill efter att du använt den och den kallnat alternativt går det bra att använda föreningens grill, se utskick. Se till att lämna uteplatsen och grillen rena och fina.

Rökning på loftgångar och i allmänna utrymmen såsom hiss, källare och trappuppgångar är absolut förbjudet.

Skräp, tv-apparater, moster Märtas gamla piano etc. Får inte förvaras eller slängas i allmänna utrymmen såsom under källartrappan, loftgångar, cykelrum eller i källarkorridorer. Det innebär extra arbete för styrelsen att frakta bort ert skräp. Samtliga boenden, hyresgäster och bostadsrättsinnehavare ansvarar för att forsla bort sitt eget skräp, mindre saker slängs i vår lokal för återvinning som ni hittar efter uppfarten till parkeringen.

Att rensa skräp i våra allmänna utrymmen kostar föreningen pengar, pengar som istället kunnat användas till att sänka avgifter, underhålla våra hus mm.

Finn fem fel i bilden nedan:Större föremål, miljöfarligt avfall (ex. kyl/frys, möbler, spillolja, bilbatterier och liknande) får inte slängas i vår lokal för återvinning utan skall bortforslas av er, förslagsvis till Återvinningscentralen i Östberga som ligger väldigt nära, se länk för karta och öppettider.

Vänligen respektera våra fina planteringar som några av våra medlemmar lägger sin fritid på att ordna för oss.

Andrahandsuthyrning av Bostadsrätt kräver tillstånd av styrelsen och är endast tillåtet under en begränsad tid. Andrahandsuthyrning av hyreslägenheter är inte tillåtet överhuvudtaget och den som hyr ut en hyresrätt i andra hand riskerar att bli av med sitt hyreskontrakt (i enlighet med Hyreslagen).

Föreningen har ett antal parkeringsplatser med eller utan stolpe för motorvärmare att hyra ut och det kan även finnas förrådslokaler att hyra, kö kan förekomma. Vänligen kontakta styrelsen för mer information om ni är intresserade av parkering och/eller förråd – info@attegrenen3.se.